Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πιο Yarisματικό Toyota [video]

Διαβάστηκε από 6906 αναγνώστες - 16/10/2019

Το νέο Toyota Yaris μετά από αρκετό καιρό αναμονής και προσμονής, είναι επιτέλους εδώ, γεμάτο νέες τεχνολογίες, σχεδιασμένο στο εξελιγμένο πλαίσιο TNGA της Toyota και έτοιμο να κατακτήσει και πάλι την κορυφή της κατηγορίας του.

 Αν και η προσμονή θα πρέπει να κρατήσει λίγο παραπάνω για τις πρώτες δοκιμές του νέου Toyota Yaris, αφού το επίσημο λανσάρισμα του στην χώρα μας θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020, δεν παύει να είναι το πιο hot αυτοκινητιστικό θέμα των ημερών, η παρουσίαση του από τον Ιαπωνικό κολοσσό. Με βάση το γνωστό πλέον πλαίσιο TNGA που συναντήσαμε ήδη στα Toyota Corolla και Toyota C-HR, έτσι και το νέο Yaris θα παρουσιάσει καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά και μεγάλα επίπεδα άνεσης, αλλά και ασφάλειας.



Η αισθητική του αυτοκινήτου, είναι αρκετά πιο δυναμική απ ότι στο παρελθόν, με τον ολοκαίνουργιο εμπρός προφυλακτήρα του νέου Toyota Yaris, αλλά και τα εμπρός φανάρια που αγκαλιάζουν το καπό και τα πλαϊνά φτερά, αλλά και την τεράστια μαύρη μάσκα. Στην δυναμική αισθητική του νέου Toyota Yaris, προσδίδει αρκετά credits και η κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Corolla.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις